Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Νέα στοιχηματική χρονιά!

   Βρίσκομαι και πάλι στο μέρος που πέρσι κάναμε μια σχετικά καλή πορεία, στο αγαπημένο μας site, για το αγαπημένο μας σπορ, το betpower.gr φυσικά!
Στοίχημα και φέτος αλλά φυσικά και με την δική σας παρέα!

About last Year
Η περσινή χρονιά έκλεισε στις 412 μον από τις 500 αρχικές.Είχαμε απώλειες δηλαδή.Ήρθαν κάποια καλά ταμεία ,ειδικά προς το τέλος της σεζόν και σώθηκε η καταστροφή.Το αποτέλεσμα μετράει βέβαια και το ταμείο έκλεισε στο -88.Αποδείχθηκε λάθος ότι δεν παίζω πολλά μονά ,κάτι που θα το προσπαθήσω φέτος μιας και ο μ.ο. των αποδόσεων που παίζω είναι αρκετά υψηλός έτσι ώστε να βγαίνει καλό κέρδος.

To νέο Μέλος?
Μιλάω με έναν ακόμα tipster να με πλαισιώσει όμως δυστυχώς είναι ακόμα νωρίς.

28 Αυγούστου η πρώτη επίσημη
Η απόφασή μου είναι να αφήσω τις πρώτες μέρες να τσουλήσουν λίγο, γιατί μετά από τόσα χρόνια έχει γίνει πλέον κατανοητό ότι τον πρώτο μήνα βλέπεις…. δεν παίζεις! Ήδη έχω δικαιωθεί, αφού τόσο σε Ευρώπη, όσο όμως και στα Εθνικά πρωταθλήματα που ξεκίνησαν τώρα, παρατηρούμε ότι δεν υπάρχει καμία συνέπεια και ελάχιστοι την έχουν γλιτώσει…



Οπως βλέπετε, τεράστιο κουπόνι. Η Σάρα και η Μάρα μέσα! Επαναλαμβάνω κάτι που είπαμε και τις προάλλες: μεγάλη προσοχή και ψυχραιμία. Καλή τύχη λοιπόν σε όλους για το πρώτο Σ/Κ της νέας χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου